James Massage Therapie

Personal training Den Haag

Personal training in Den Haag

U bent op zoek naar personal training in Den Haag? James Massage is dan de praktijk voor u. U vindt bij ons een personal trainer in Den Haag die samen met u bekijkt wat uw wensen zijn en daar een programma op afstemt. Heeft u een blessure die maar niet weg gaat? Of wordt u op een andere manier belemmerd in uw fysieke gezondheid? Een personal trainer kan dan uitkomst bieden. Bij ons vindt u de personal trainer die ervoor zorgt dat u zich snel beter gaat voelen en dat uw fysieke gesteldheid vooruit gaat. Aangezien ieder mens anders is en eigen wensen heeft, bekijkt een van onze personal trainers uw situatie samen met u, om dan een plan samen te stellen waar u echt mee geholpen wordt.

Een personal trainer in Den Haag

James Massage is een praktijk waar al vele mensen hun weg naartoe hebben gevonden. Wij kunnen er op meerdere verschillende manieren voor zorgen dat u beter in uw vel zult zitten. Dit doen wij door middel van verschillende soorten massage, maar ook door ervoor te zorgen dat u met een personal trainer aan de slag kunt gaan. U heeft daarvoor bij ons de beschikking over een volledig ingerichte ruimte. Hier zult u niet het gevoel hebben bekeken te worden door de vele bezoekers die meestal naar een sportschool komen. U kunt in alle rust met onze personal trainer voor Den Haag een uw gestel werken.

Prijzen Personal training / medische fitness

60 min

60,00
euro

maak afspraak

Meer weten over personal training in Den Haag?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op als u het gevoel heeft dat u een goede personal training kunt gebruiken. Dit is bij ons altijd te combineren met een van onze vormen van massage. Samen met onze medewerkers kunt u een programma op maat maken, waarmee u zult merken dat u zich snel beter gaat voelen. Onze contactgegevens vindt u elders op de website.