James Massage Therapie

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Tijdens het onderzoek en de behandeling van aspecifieke(door meerde factoren bepaalde) pijnproblemen krijgt het spierweefsel veel aandacht waar het om de tonus(spierspanning) gaat.
De aanwezigheid van zogenaamde myofasciale triggerpoints, specifieke pijnpunten in de verschillende spieren, is echter ook een mogelijkheid om pijn en functiestoornissen te verklaren. Deze triggerpoints kunnen zorgen voor (uitstralende)pijn in andere delen van een spier of soms zelfs in nog verder weggelegen structuren.

De triggerpoints(knopen in de volksmond) kunnen een disbalans veroorzaken betreffende de spieren en gewrichten zodat spierverkortingen en standsveranderingen betreffende het skelet zich kunnen voordoen.
Hierdoor kan de mobiliteit en stabiliteit van het lichaam worden ondermijnd.

De symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt komen voor in voorspelbare patronen wat de mogelijkheid tot effectieve diagnostiek vergroot.

Tevens is een holistische aanpak belangrijk. De therapie wordt meestal geïntegreerd in een behandeling waarbij massage, rekken en strekken, mobilisaties en eventueel oefentherapie gewenst is.

Triggerpoint massage in Den Haag

Bij een van onze triggerpoint massages in Den Haag zorgen wij dat al uw pijnpunten worden weggenomen. Onze therapeuten zijn zeer ervaren in het geven van meerdere soorten massages en kennen bij elke soort van therapie alle ins en outs. Zodoende weet u zeker dat de massage die bij ons wordt gegeven u dat weldadige gevoel geeft dat bij een massage hoort. U heeft daarbij de mogelijkheid om meerdere vormen van therapie met elkaar te combineren. Zo kunt u een meer inspannende vorm van massage perfect combineren met een massagetechniek waarbij u juist meer zult ontspannen.

Prijzen Triggerpoint therapie

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze massages?

Voor meer informatie over onze triggerpoint massages in Den Haag kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden, zoals de lengte van de massage, maar ook de verschillende technieken die u misschien met elkaar wilt combineren. Bij ons zult u zien dat een triggerpoint massage ervoor zorgt dat u zich snel beter gaat voelen!