James Massage Therapie

Bindweefselmassage Den Haag

Bindweefselmassage bij James Massage

Bindweefselmassage is een vorm van massage die in de jaren vijftig in Nederland is ontwikkeld. Het is een vorm van massage die is te vergelijken met sportmassage, maar die verder gaat dan deze vorm van massage. Het is een ingrijpende manier van masseren waarbij het bindweefsel dusdanig wordt gemasseerd dat klachten verholpen kunnen worden. Bindweefselmassage is een zeer intensieve vorm van massage die als pijnlijk ervaren kan worden. Het is echter ook een vorm van massage die zeer effectief de onderliggende klachten bestrijdt. Het kan ingezet worden bij een groot scala aan verschillende klachten. Voor bindweefselmassage in Den Haag moet u bij James Massage zijn.

Bindweefselmassages in Den Haag

Wanneer is het handig om een bindweefselmassage uit te laten voeren? Deze vorm van massage wordt aangeraden voor een zeer uiteenlopende hoeveelheid klachten. Als u problemen heeft met bewegen is deze vorm van massage bijvoorbeeld zeer geschikt. Maar u kunt hier ook gebruik van maken als u aanhoudend last heeft van hoofdpijn of migraine. Daarnaast werkt onze bindweefselmassage in Den Haag helend als u last heeft van maag- en darmaandoeningen, longaandoeningen en pijn aan littekenweefsel. Tot slot raden we onze bindweefselmassages in Den Haag nog aan als u lijdt aan slapeloosheid of stress. U ziet, dit is een zeer veelzijdige vorm van massage die we onze klanten met de hiervoor genoemde klachten dan ook ten zeerste aanraden.

Prijzen Bindweefselmassage

30 min

49,00
euro

maak afspraak

60 min

89,50
euro

maak afspraak

90 min

120,00
euro

maak afspraak

Meer weten over James Massage?

Bij ons werkt een groot aantal masseurs die voor u klaar staan met verschillende soorten massage in hun pakket. Zij zijn niet alleen bedreven op het gebied van bindweefselmassage, maar ook als u interesse heeft in een ontspannende massage, sportmassage of zwangerschapsmassage. Ook voor minder traditionele vormen van massage als Lomi Lomi massage, Shiatsu massage, holistische massage of deep tissue massage bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten, of een afspraak wilt maken.