James Massage Therapie

Massage Den Haag

De beste massages in Den Haag

Voor de perfecte massage in Den Haag moet u bij James Massage zijn. In onze praktijk vindt u een aantal bedreven masseurs die voor u klaar staan om elke vorm van massage te geven die u maar kunt wensen. Even lekker relaxen met een ontspannen massage? Of juist liever een inspannende deep tissue massage? Ook op gebied van geneeskrachtige massages in Den Haag zit u bij ons goed. Onze massage therapeuten beheersen alle technieken om u de perfecte massage te kunnen geven. Bij ons stapt u altijd met een weldadig gevoel weer de deur uit.

Verschillende soorten massage bij James Massage

Bij James Massage kunt u terecht voor de meer traditionele vormen van massage, zoals bijvoorbeeld een ontspannende massage of een zwangerschapsmassage. Moet u een sportieve prestatie leveren, of heeft u er juist net een geleverd? Kom dan bij ons langs voor een sportmassage. Maar we staan ook voor u klaar als u een andere vorm van massage prefereert. Denk daarbij onder andere aan een holistische massage, of een Shiatsu massage. We kennen ook alle geheimen van de manier van masseren die op Hawaii wordt toegepast, de zogeheten Lomi Lomi massage. Ook als u juist een massage wilt die dieper ingrijpt kunnen wij u helpen. Denk daarbij aan een deep tissue massage of een triggerpoint massage. En al deze vormen van massage kunt u bij ons in een sessie met elkaar combineren!

Prijzen Massages

30 min

32,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze massage in Den Haag?

Als u graag een van onze massages in Den Haag wilt ondergaan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken wat we u allemaal kunnen bieden en welke massage op dit moment het beste bij u past. We kunnen u dan ook informeren over de prijzen en samen bekijken hoe lang u gemasseerd wilt worden. We kunnen dan ook direct een afspraak voor u inplannen.