James Massage Therapie

Massage ’s Gravenzande

De masseur voor ‘s Gravenzande

Bent u op zoek naar een masseur voor ‘s Gravenzande en omstreken? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken bij James Massage. We zijn gevestigd in Den Haag, waar we een professionele praktijk voor u klaar hebben staan. Hier werken ervaren masseurs die graag met u aan de slag gaan. We hebben een aanbod aan verschillende soorten massage. Zo kunt u bij ons langskomen als u een massage wilt hebben die puur ontspannend werkt, maar we hebben bijvoorbeeld sportmassages en andere massages om klachten mee te verhelpen. Denk hierbij onder andere aan een deep tissue massage of een bindweefselmassage.

Massages voor ´s Gravenzande

James Massage is gevestigd in Den Haag, bij u om de hoek. Als u dan ook een masseur voor ´s Gravenzande zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We raden u aan om gewoon een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie over onze massages die we op deze website voor u klaar hebben staan. U bent dan snel op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is bij ons. U kunt via onze website ook meteen een afspraak maken. U kunt altijd een keer bij ons langskomen, maar het is ook mogelijk om een serie afspraken te maken, bijvoorbeeld als u aanhoudende klachten heeft waar u iets aan wilt laten doen.

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze massages voor ´s Gravenzande?

Heeft u vragen over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Samen met u bekijken we dan welke massage voor ‘s Gravenzande het beste geschikt is voor u. Bij James Massage bent u aan het juiste adres voor de beste massages, maar we staan ook klaar voor meerdere andere zaken. We werken namelijk ook als personal coach en geven medische fitness. Ook voor beautybehandelingen zit u goed bij ons. We zijn een allround centrum waar wordt gewerkt aan uw welzijn, op alle mogelijke manieren!