James Massage Therapie

Over James Massagetherapie

massage-den-haagJames, massage & therapie, gevestigd in Den Haag, staat als gecertificeerd praktijk garant voor deskundige behandelingen. Deze kunnen een helende uitwerking hebben op:

Spier- en gewrichtsklachten, doorbloedingsproblemen, het immuunsysteem, huid en bindweefsel, (spannings) hoofdpijn ,orgaanklachten, een inactief of hyperactief zenuwstelsel en stress gerelateerde klachten.

Massagetherapie is tevens een goede ondersteuning bij onze personal training en (medische)fitness. Onze gediplomeerde sportcoaches werken nauw samen met de massagetherapeuten voor een optimale behandeling.

James biedt eveneens de volgende service:
* Een grote diversiteit aan beauty en Wellness behandelingen
* Onze beauty- een wellnessmassages worden tevens als arrangement
aangeboden.
* U kunt hier diverse beauty & wellness producten kopen.

Onze praktijk verschaft diverse complementaire disciplines onder een dak, om een goede gezondheid te verkrijgen.

De bedrijfsruimte voorziet in vele faciliteiten waar een passende behandeling op maat wordt geven met persoonlijke zorg en aandacht.
Vanzelfsprekend wordt hierbij de hoogste hygiëne en respect in acht genomen.

Onze gediplomeerde masseuses,schoonheidsspecialisten en sportcoaches heten U van harte welkom.

 

Lees meer

Op zoek naar massagetherapie in Den Haag? Als u op zoek bent naar de meest ontspannen, of juist meest inspannende massagetherapie van Den Haag, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. Bij James Massage staat een ervaren team van gepassioneerde masseurs voor u klaar die allemaal een groot aantal verschillende massagetechnieken beheersen. Als u zich bij James Massage laat behandelen, dan weet u dat u na afloop met een heerlijk ontspannen gevoel naar buiten loopt. Het gevoel dat u krijgt als een bedreven massagetherapeut u onder handen neemt is met geen enkel ander gevoel te vergelijken. U kunt er daarbij ook voor kiezen om ons een massage uit te laten voeren die een geneeskrachtige werking heeft.

Van een Lomi Lomi massage tot deep tissue massage Geen twee mensen zijn hetzelfde, vandaar ook dat we u de mogelijkheid bieden om uw sessie bij ons helemaal naar wens in te laten delen. U kunt er voor kiezen om een massage te ondergaan die er puur op is gericht u te laten ontspannen, maar we kunnen ook een massage uitvoeren die diepere problemen aan spieren en zenuwen zal verlichten. Neem bijvoorbeeld onze Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, waarbij onze massagetherapeut in Den Haag u een unieke vorm van massage laat beleven. Maar we hebben bijvoorbeeld ook de deep tissue massage op ons programma staan. Bij deze inspannende vorm van massage worden al uw spieren tot in de kern gemasseerd. Dit kan behoorlijk inspannend zijn, maar geeft u na een paar dagen een diep gevoel van ontspanning. En zo hebben we bij James Massage nog veel meer mogelijkheden voor u!

Onze massagetherapie in Den Haag Bij James Massage kunt u naar hartenlust onze massagetechnieken met elkaar combineren. Elke massagetherapeut in Den Haag die bij ons werkt helpt u zich weer beter te voelen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We kunnen dan een programma voor u samenstellen en een afspraak voor inplannen met een van onze massagetherapeuten.