James Massage Therapie

Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage wordt onder andere toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die deze vermoeidheid, pijn of kramp veroorzaken, worden uit de spieren gemasseerd.
De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed en het herstellend vermogen van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd.
Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage, is psychische en lichamelijke ontspanning.

Sportmassage wordt tevens gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming-up. Er is dan sprake van een stimulerende (sport)massage.

James, massage & therapie biedt de mogelijkheid om andere massagetechnieken te integreren in deze behandeling. U kunt zelf een massage-combinatie samenstellen.

Professionele sportmasseur in Den Haag

Bij James Massage hebben we veel ervaring met het geven van sportmassage in Den Haag. Dit is een van onze specialisaties. We zijn bedreven in alle verschillende vormen van sportmassage. Als u een sportieve prestatie moet leveren kunt u van tevoren bij ons langskomen om uw spieren alvast even te laten opwarmen, maar we kunnen u ook die perfecte massage geven als u net een inspannende sportieve prestatie heeft geleverd. Zo voorkomt u dat u op een later tijdstip spierpijn krijgt vanwege de inspanningen die u heeft geleverd. Het is ook belangrijk om na uw inspanningen uw spieren weer goed tot rust te laten komen, zodat ze voor uw volgende sportieve prestatie weer helemaal in goede conditie zijn.

Prijzen Sportmassage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Verschillende pakketten op het gebied van sportmassage in Den Haag

Als ervaren sportmasseur in Den Haag bieden we u meerdere verschillende pakketten aan. Dit zijn pakketten waarbij u een half uur, een uur of anderhalf uur gemasseerd kunt worden. Bij deze massages worden uw spieren eens goed onder handen genomen, zodat u aan de massage een weldadig gevoel overhoudt. Het fijne aan onze sportmassage is dat u deze kunt combineren met de vele andere soorten massage die we kunnen geven. U mag hierbij helemaal zelf beslissen wat we tijdens uw massagetijd allemaal gaan doen. U kunt hier altijd contact met ons over opnemen. We bespreken dan de mogelijkheden en kunnen samen een afspraak maken.