James Massage Therapie

Massage Wateringen

Een massage voor Wateringen

Bent u woonachtig in Wateringen en bent u op zoek naar een professionele masseur? Een massagepraktijk waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een massage uit te voeren? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met James Massage en met ons een afspraak te maken. Onze praktijk is gevestigd in Den Haag. We hebben hier al vele mensen geholpen met een van onze verschillende massages. We geven een massage voor Wateringen en zorgen ervoor dat klachten hiermee verholpen worden, of dat u uzelf hierdoor een stuk beter gaat volgen.

Massages voor Wateringen en omgeving

U zoekt een masseur in Wateringen? U bent dan altijd welkom bij James Massage. We zijn niet gevestigd in Wateringen, maar we zitten praktisch bij u om de hoek. We bieden een groot aantal verschillende massages aan. Denk hierbij aan onder andere bindweefselmassage, deep tissue massage, ontspanningsmassage, sportmassage en meer. Daarnaast bent u naast een massage voor Wateringen bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld personal coaching en medische fitness. Ook een beauty behandeling kunt u eenvoudig bij ons laten uitvoeren. Gewoon even contact met ons opnemen en een afspraak met ons maken.

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze massages voor Wateringen?

Als u vragen heeft over wat wij als masseur voor Wateringen allemaal voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met het uitvoeren van een massage die op uw wensen is afgestemd. Heeft u een blessure opgelopen bij het sporten? Heeft u al langer klachten aan uw gewrichten? Of wilt u juist een keer een lekkere ontspannende massage laten doen? Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u hiervoor altijd aan het juiste adres.