James Massage Therapie

Ontspanningsmassage

Klassieke (ontspannings)massage

De massage wordt tevens een Zweedse massage genoemd en bevat gevarieerde strijkingen en knedingen.
De technieken worden uiterst zorgvuldig, beheerst en respectvol uitgevoerd.
De massages kunnen ontspannend of stimulerend zijn en brengen lichaam en geest in goede balans.

Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel gemaakt. De doorbloeding wordt verbeterd en het herstellend vermogen van het lichaam krijgt een positieve boost.
De massageolie is door de bijzondere samenstelling geschikt voor ieder huidtype.

James, massage & wellness biedt de mogelijkheid om andere massagetechnieken te integreren in deze behandeling. U kunt zelf een massage-combinatie samenstellen.

Ontspanningsmassage in Den Haag

Als u op zoek bent naar de beste ontspanningsmassages in Den Haag, dan moet u bij James Massage zijn. Ons ervaren team masseurs staat voor u klaar om u weer helemaal tot rust te laten komen. Veel stress op uw werk? Andere spanningen in uw leven? Met onze Zweedse massage kunt u er zeker van zijn dat dit razendsnel verdwijnt. Wat is er nu lekkerder dan een half uur, een uur of anderhalf uur ontspannen? U hoeft dan even helemaal nergens aan te denken terwijl onze masseur uw spieren grondig onder handen neemt. Zoals het hoort bij Zweedse massage gaan onze masseurs met alle respect met u om tijdens de massage.

Prijzen Klassieke ontspannings massage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

James Massage voor een ontspannen massage

U vindt James Massage in Den Haag. Voor een ontspanningsmassage in Den Haag zult u geen beter adres vinden. Wij hebben een team masseurs die elke massagetechniek beheersen die u zich maar kunt wensen. Wij geven ontspanningsmassages in Den Haag en geven u daarbij de mogelijkheid om bij deze sessie ook andere massagetechnieken te integreren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te beginnen met een intensieve sportmassage en daarna de sessie te beeindigen met een heerlijk ontspannen Zweedse massage. U zult zich meer ontspannen voelen dan u zich in lange tijd gevoeld heeft. Neem dan ook contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden.