James Massage Therapie

Nekmassage Den Haag

Een nekmassage in Den Haag

Bij James Massage bent u aan het juiste adres als u een nekmassage in Den Haag wilt krijgen. We hebben mensen klaarstaan die hier zeer bedreven in zijn. Professionele masseurs die weten welke spieren er bij nekmassages in Den Haag allemaal behandeld moeten worden. Heeft u chronische klachten aan uw nek? Of heeft u een blessure aan uw nek opgelopen bij het sporten? Wat de reden van uw bezoek ook is, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat u zich beter gaat voelen. Uw nek laten masseren in Den Haag doet u bij de ervaren specialisten van James Massage!

Uw nek laten masseren in Den Haag

James Massage is een massagesalon waar u aan het juiste adres bent voor een perfecte massage. Iedereen kan wel een nek masseren, maar het zijn professionele masseurs die ervoor zorgen dat uw massage perfect wordt uitgevoerd. We weten van welke spieren u last kunt hebben, waar deze zitten en hoe we ervoor zorgen dat de minder belast worden. Soms is een enkele massage al goed genoeg voor een perfect resultaat, het kan ook zijn dat het beter is meerdere nekmassages in Den Haag uit te laten voeren. We nemen dit graag met u door na het geven van een nekmassage in Den Haag. U kunt bij ons altijd zeker zijn van een professionele, persoonlijke behandeling.

De behandeling bedraagt 30 of 60 minuten minuten.

Prijzen nekmassage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

Meer weten over een nekmassage in Den Haag?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We maken dan een afspraak met u, of zorgen ervoor dat u helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We hebben een groot aantal verschillende massages voor u klaarstaan, maar ook overige diensten die hierop aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een fijne beauty of wellness behandeling, personal coaching of medische fitness. We hebben hier meer informatie over klaarstaan bij de overige informatie op deze website.