James Massage Therapie

Massage Bezuidenhout

Een massage voor Bezuidenhout en omstreken

Woont u in Bezuidenhout en bent u op zoek naar een professionele masseur? Dan raden we u van harte aan om eens contact op te nemen met James Massage. We hebben professionele masseurs klaarstaan die graag met u aan de slag gaan. We geven een massage voor Bezuidenhout, waarbij u bij ons meerdere verschillende soorten massages uit kunt laten voeren. Denk hierbij aan een bindweefselmassage, een deep tissue massage of gewoon een lekker ontspannende massage. Wat de reden voor deze massages bij Bezuidenhout in de buurt ook is, wij zorgen ervoor dat u de massage krijgt die u wenst.

U zoekt een masseur in Bezuidenhout?

Als u een masseur in Bezuidenhout zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn dan wel niet gevestigd in Bezuidenhout, maar bevinden ons hier ook weer niet heel ver vandaan. Als specialisten op het gebied van massages staan we klaar om u van klachten af te helpen. Wellicht heeft u problemen met een van uw gewrichten, of heeft u een blessure opgelopen bij het sporten. Soms helpt dan een enkele massage, maar u kunt er ook voor kiezen om vaker bij ons langs te komen om problemen grondig aan te laten pakken.

30 min

32,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Meer weten over massages bij Bezuidenhout?

Bij James Massage werken masseurs met veel ervaring. Professionals die voor een persoonlijke aanpak gaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uzelf beter gaat voelen na afloop van de massage. Maar u bent bij ons niet alleen maar aan het juiste adres voor een massage bij Bezuidenhout in de buurt. We staan ook klaar voor personal coaching en medische fitness. Daarnaast hebben wij beauty arrangementen beschikbaar en is er bij ons een professionele nagelstudio gevestigd. We raden u aan om alle mogelijkheden die wij te bieden hebben eens door te nemen op deze website.