James Massage Therapie

Gezichtsbehandeling Den Haag

Een weldadige gezichtsbehandeling voor Den Haag

Heeft u het gevoel dat uw gezicht een goede behandeling kan gebruiken? Voelt uw huid moe aan en merkt u dat u bij uzelf ook veel stress voelt? Dan zit u goed bij James Massage. In onze salon bent u namelijk niet alleen maar aan het juiste adres voor een lekkere massage, maar ook voor een goede gezichtsbehandeling. We staan klaar om u te helpen en er zo voor te zorgen dat u uzelf lekker in uw vel voelt zitten. We behandelen uw huid met de beste producten en zorgen er zo voor dat u weer helemaal opgekikkerd bij ons de deur uitstapt. We geven u de beste gezichtsbehandeling van Den Haag.

Gezichtsbehandelingen in Den Haag

We vinden het belangrijk om onze klanten een perfecte behandeling te geven. Per slot van rekening is het zo dat mensen vaak niet de tijd voor zichzelf nemen. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan aan uw huid, welke ook veroorzaakt kunnen worden door stress. Wij zorgen voor een goede verzorging van uw huid. Hierbij zorgen we er voor dat oneffenheden worden verwijderd, dat uw huid wordt verjongd en dat deze beter aanvoelt dan hij in lange tijd heeft gedaan. We gebruiken hierbij natuurlijk altijd de beste producten die er te vinden zijn.

Prijzen schoonheidsbehandeling

60 min gezichtsbehandeling

62,50
euro

maak afspraak

90 min gezichtsbehandeling

89,50
euro

maak afspraak

120 min wellnessbehandeling

120,00
euro

maak afspraak

Wilt u een gezichtsbehandeling in Den Haag Centrum?

U kunt in Den Haag meerdere salons vinden waar u een beauty behandeling kunt krijgen. Maar bij James Massage mag u er echt op rekenen dat u de perfecte behandeling krijgt. Wij staan naast het geven van gezichtsbehandelingen in Den Haag ook klaar voor het geven van een weldadige massage. Dit is natuurlijk ook mooi met elkaar te combineren. Op deze manier komt u straks echt helemaal ontspannen weer thuis. Als u een afspraak met ons wilt maken kunt u dit heel eenvoudig via onze website doen. U kiest dan zelf een tijd en dag dat u bij ons wilt langskomen voor de behandeling.