James Massage Therapie

Massage Leidschendam

Een massage voor Leidschendam

Bent u woonachtig in Leidschendam en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van massages? Dan bent u bij James Massage aan het juiste adres. We geven een massage voor Leidschendam en omstreken, in onze praktijk in Den Haag. We hebben professionele masseurs klaarstaan die als geen ander weten wat er bij een goede massage allemaal komt kijken. Of u nu wilt genieten van een ontspanningsmassage, een sportmassage wilt laten doen om een blessure te verhelpen, of voor een van onze andere massages wilt kiezen, wij zorgen ervoor dat u perfect gemasseerd wordt.

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

De masseur voor Leidschendam en omstreken

We hebben masseurs voor u klaarstaan met veel ervaring op het gebied van het geven van massages. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een van onze massages. We staan klaar om u te helpen met een massage die u van klachten afhelpt. Wellicht loopt u al jarenlang rond met een bepaalde klacht in een van uw gewrichten. Het is dan goed om hier wat aan te laten doen door masseurs die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is met een goede massage. Deze mensen vindt u bij James Massage. We geven een professionele bindweefselmassage, een deep tissue massage, een ontspannende massage of een sportmassage.

Meer weten over onze massages voor Leidschendam?

Als u een masseur voor Leidschendam en omstreken zoekt, dan hoeft u niet verder te kijken. Onze mensen staan klaar voor u. Wilt u meer weten over onze verschillende massages? Neem dan een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij hierover op deze website klaar hebben staan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om contact met ons op te nemen om uw vragen te stellen. U kunt dan ook meteen een afspraak met ons maken voor een massage naar keuze.