James Massage Therapie

Bindweefsel reflexzone therapie

Bindweefsel reflexzone therapie

De behandeling van het bindweefsel is een vorm van reflexzone therapie. Mechanische prikkels worden aan de huid en het bindweefsel toegediend. Deze prikkels stimuleren sensoren in de huid waarbij het effect van de prikkels niet beperkt blijft tot de plaats waar behandeld wordt maar tevens op gerelateerde spiergroepen, gewrichten en orgaansystemen.

Langdurige lichamelijke en/of mentale stress evenals orgaanstoornissen kosten veel energie. Een groot gedeelte van die energievoorziening wordt geleverd door het bindweefsel. Het bindweefsel kan verzwakken en verliest flexibiliteit. De belastbaarheid van spieren, pezen, aanhechtingen en gewrichten, wordt aanzienlijk verlaagd. Zo kunnen diverse klachten ontstaan.

De doorbloeding wordt verbeterd door stimulatie van de zenuwuiteinden gelegen in de huid wat wederopbouw en herstel ten goede komt. Tevens komen chemische stoffen vrij die de bindweefsel opbouw bevorderen.
De prikkels hebben afhankelijk van de behandeling een stimulerend of ontspannend effect. Op deze wijze wordt de werking van het zenuwstelsel positief beïnvloed.

Het bindweefselonderzoek vindt plaats vanuit een modern neurofysiologisch en neuropsychologisch perspectief.
Dit geeft inzicht in het ontstaan van aandoeningen van spieren en gewrichten en de behandeling daarvan.

Prijzen Bindweefsel reflexzone therapie

30 min

42,50
euro

maak afspraak

60 min

68,50
euro

maak afspraak

90 min

92,50
euro

maak afspraak

Lees meer

Bindweefselmassage bij James Massage Bindweefselmassage is een vorm van massage die in de jaren vijftig in Nederland is ontwikkeld. Het is een vorm van massage die is te vergelijken met sportmassage, maar die verder gaat dan deze vorm van massage. Het is een ingrijpende manier van masseren waarbij het bindweefsel dusdanig wordt gemasseerd dat klachten verholpen kunnen worden. Bindweefselmassage is een zeer intensieve vorm van massage die als pijnlijk ervaren kan worden. Het is echter ook een vorm van massage die zeer effectief de onderliggende klachten bestrijdt. Het kan ingezet worden bij een groot scala aan verschillende klachten. Voor bindweefselmassage in Den Haag moet u bij James Massage zijn.

Bindweefselmassages in Den Haag Wanneer is het handig om een bindweefselmassage uit te laten voeren? Deze vorm van massage wordt aangeraden voor een zeer uiteenlopende hoeveelheid klachten. Als u problemen heeft met bewegen is deze vorm van massage bijvoorbeeld zeer geschikt. Maar u kunt hier ook gebruik van maken als u aanhoudend last heeft van hoofdpijn of migraine. Daarnaast werkt onze bindweefselmassage in Den Haag helend als u last heeft van maag- en darmaandoeningen, longaandoeningen en pijn aan littekenweefsel. Tot slot raden we onze bindweefselmassages in Den Haag nog aan als u lijdt aan slapeloosheid of stress. U ziet, dit is een zeer veelzijdige vorm van massage die we onze klanten met de hiervoor genoemde klachten dan ook ten zeerste aanraden.

Meer weten over James Massage? Bij ons werkt een groot aantal masseurs die voor u klaar staan met verschillende soorten massage in hun pakket. Zij zijn niet alleen bedreven op het gebied van bindweefselmassage, maar ook als u interesse heeft in een ontspannende massage, sportmassage of zwangerschapsmassage. Ook voor minder traditionele vormen van massage als Lomi Lomi massage, Shiatsu massage, holistische massage of deep tissue massage bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten, of een afspraak wilt maken.