James Massage Therapie

Lomi lomi massage

Lomi lomi massage

De van oorsprong Hawaiiaanse massage was bedoeld om mensen te genezen en was een traditionele massage. Het woord Lomi staat onder andere voor druk, rollen, kneden, wrijven en dus eigenlijk masseren.

Het is een ritmische, ontspannende maar ook vitaliserende massage met als doel de stroom aan levensenergie vrij te maken en/of te bevorderen. Het ritme en de bewegingen zijn als de golven en stromingen van de Hawaiiaanse natuur. De lange strijkingen geven een uniek gevoel van welbehagen en bewustwording.

Naast het masseren met de handen wordt er ook heel veel gebruik gemaakt van het masseren met de onderarmen. De bestaande (Westerse) massagehandgrepen worden uitgebreid met de lomi lomi onderarm technieken, waardoor deze wellnessmassage een nieuwe dimensie krijgt.

Op zoek naar een Lomi Lomi massage in Den Haag?

Mensen die wel eens een massage hebben gehad en zijn gewend aan de traditionele technieken die hierbij worden gebruikt, moeten vaak wel even wennen als ze voor het eerst een Lomi Lomi massage krijgen. Per slot van rekening is dit een vorm van massage waarbij u wellicht voor het eerst kennismaakt met de hiervoor beschreven onderarm massage. Met deze techniek kan een masseur op een andere manier druk uitoefenen op uw lichaam, wat de spieren weer op een nieuwe manier bewerkt. U zult verrast zijn over het weldadige gevoel dat onze Lomi Lomi massagetherapie in Den Haag u geeft. Mocht u interesse hebben om deze vorm van massage eens te proberen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Prijzen Lomi lomi massage

30 min

35,00
euro

maak afspraak

60 min

57,50
euro

maak afspraak

90 min

85,00
euro

maak afspraak

Lomi Lomi massage in Den Haag bij James Massage

Bij James Massage werkt een team massagetherapeuten die een groot aantal verschillende massagetechnieken beheersen. Zij hebben zich door de jaren heen bekwaamd in het geven van massages en hebben van hun passie hun werk gemaakt. Bij onze Lomi Lomi massagetherapie in Den Haag heeft u de mogelijkheid tussen sessies van een half uur, een uur en anderhalf uur. Het is daarbij mogelijk om diverse massagetechnieken met elkaar te combineren.