James Massage Therapie

Massagetherapie Den Haag

Op zoek naar massagetherapie in Den Haag?

Als u op zoek bent naar de meest ontspannen, of juist meest inspannende massagetherapie van Den Haag, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. Bij James Massage staat een ervaren team van gepassioneerde masseurs voor u klaar die allemaal een groot aantal verschillende massagetechnieken beheersen. Als u zich bij James Massage laat behandelen, dan weet u dat u na afloop met een heerlijk ontspannen gevoel naar buiten loopt. Het gevoel dat u krijgt als een bedreven massagetherapeut u onder handen neemt is met geen enkel ander gevoel te vergelijken. U kunt er daarbij ook voor kiezen om ons een massage uit te laten voeren die een geneeskrachtige werking heeft.

Van een Lomi Lomi massage tot deep tissue massage

Geen twee mensen zijn hetzelfde, vandaar ook dat we u de mogelijkheid bieden om uw sessie bij ons helemaal naar wens in te laten delen. U kunt er voor kiezen om een massage te ondergaan die er puur op is gericht u te laten ontspannen, maar we kunnen ook een massage uitvoeren die diepere problemen aan spieren en zenuwen zal verlichten. Neem bijvoorbeeld onze Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, waarbij onze massagetherapeut in Den Haag u een unieke vorm van massage laat beleven. Maar we hebben bijvoorbeeld ook de deep tissue massage op ons programma staan. Bij deze inspannende vorm van massage worden al uw spieren tot in de kern gemasseerd. Dit kan behoorlijk inspannend zijn, maar geeft u na een paar dagen een diep gevoel van ontspanning. En zo hebben we bij James Massage nog veel meer mogelijkheden voor u!

Prijzen Massagetherapie

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Onze massagetherapie in Den Haag

Bij James Massage kunt u naar hartenlust onze massagetechnieken met elkaar combineren. Elke massagetherapeut in Den Haag die bij ons werkt helpt u zich weer beter te voelen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We kunnen dan een programma voor u samenstellen en een afspraak voor inplannen met een van onze massagetherapeuten.