James Massage Therapie

Nagelsalon Den Haag

De nagelsalon voor Den Haag

Bent u op zoek naar een goede nagelsalon in Den Haag? Een salon waar medewerkers klaarzitten die ervoor zorgen dat uw nagels een perfecte behandeling krijgen? Dan zit u goed bij James Massage. Bij ons vindt u namelijk de Nagellak Bar, een plek waar u maar liefst 50 verschillende kleuren nagellak aan kunt laten brengen, in drie verschillende stijlen. Wij hebben in ons assortiment louter de beste lakken, van het bekende merk Alessandro. Dit is nagellak waarbij u er op kunt rekenen dat deze er niet alleen maar prachtig uitziet, maar dat hij daarbij ook nog eens lang op uw nagels blijft zitten.

De nagelsalon voor Den Haag Centrum

Bij de Nagellak Bar staan we klaar om uw nagels eens goed te verzorgen. We hebben daarbij drie verschillende methodes voor u klaarstaan. Om te beginnen Lac Sensation. Deze gel nagellak blijft minstens drie werken goed en versterkt daarbij uw natuurlijke nagel. Striplac is een speciale lak die binnen 60 seconden klaar is en het dan minstens 10 dagen uithoudt. Eenvoudig te verwijderen, want u kunt de lak eenvoudig lostrekken. Tot slot de traditionele Nagellak by Alessandro, die perfect dekt en er lang prachtig uit blijft zien. Deze producten kunt u ook bij ons kopen, zodat u deze ook thuis kunt blijven aanbrengen.

Prijzen LAC SENSATION by Alessandro

Nagels
lakken

19,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

26,50
euro

maak afspraak

Prijzen STRIPLAC by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Prijzen NAGELLAK by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze nagelsalon in Den Haag?

Er zijn heel wat nagelsalons in Den Haag. Als u echter een salon zoekt waar u vriendelijk wordt geholpen door kundige mensen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We staan klaar om u te helpen door middel van het zo goed mogelijk verzorgen van uw nagels en het aanbrengen van de beste lak die er te krijgen is. Neem gewoon even een kijkje op onze website voor meer informatie, of om meteen een afspraak met ons te maken. Bij onze nagelsalon voor Den Haag Centrum vindt u de beste verzorging voor uw nagels!