James Massage Therapie

Nagelstudio Den Haag

De nagelstudio voor Den Haag

Bent u op zoek naar een nagelstudio in Den Haag waar uw nagels met de grootst mogelijke zorg worden behandeld? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij James Massage. Ja, inderdaad een massagesalon, maar dan wel een waar u niet alleen maar aan het juiste adres bent voor een weldadige massage. Vindt u dat het hoog tijd is om uw nagels eens een beetje extra liefde en aandacht te geven? We hebben voor u maar liefst 50 verschillende kleuren nagellak klaarstaan. Daar komt bij dat we drie verschillende methodes hebben om deze nagellak bij je aan te brengen. Alle reden dan ook waarom onze Nagellak Bar de perfecte plek is om je nagels te laten doen.

Nagelstudios in Den Haag

Er zijn heel wat verschillende nagelstudios in Den Haag te vinden. Plekken waar u terecht kunt om uw nagels goed te laten verzorgen. Toch denken we dat wij met onze eigen studio een unieke plek hebben geschapen voor onze klanten. Zo hebben wij, zoals we hiervoor al vermeldden, drie verschillende manieren om uw nagels te doen. We hebben het dan over Lac Sensation, Striplac en Nagellak by Allesandro. Dit zijn alledrie lijnen nagellak die voor een prachtig resultaat zorgen. We brengen deze kleuren voor u aan, maar u kunt ze daarna ook bij ons kopen. Zo kunt u hier thuis ook mee aan de slag.

Prijzen LAC SENSATION by Alessandro

Nagels
lakken

19,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Prijzen STRIPLAC by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Prijzen NAGELLAK by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

De nagelstudio voor Centrum Den Haag

Als u een nagelstudio in Den Haag zoekt, dan verwelkomen wij u graag bij onze Nagellak Bar. We hebben de mooiste producten op dit gebied voor u klaarstaan, waarbij u altijd geholpen wordt door enthousiaste, kundige medewerksters. Neem eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden op dit gebied die u bij ons heeft. Of maak gelijk een afspraak via het handige formulier op de site. U heeft dan gelijk een tijd en datum waarop u bij ons langs kunt komen om uw nagels eens helemaal perfect te laten verzorgen.