James Massage Therapie

Beauty behandeling Den Haag

Een beauty behandeling voor Den Haag

Wilt u graag dat uw huid een keer goed wordt verzorgd? Ziet u het wel zitten om een gediplomeerde schoonheids specialiste met u aan de slag te laten gaan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij James Massage allemaal te bieden hebben. We genieten al een goede reputatie als massagesalon, maar ook voor een beauty behandeling in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan klaar om u te helpen met het geven van een zo goed mogelijke beautybehandeling in Den Haag.

Genieten van een beauty behandeling in Den Haag

Het is belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Vaak is dit moeilijk. Mensen hebben geen tijd voor zichzelf doordat ze druk zijn met vele andere dingen. Het is dan goed om eens een afspraak met ons te maken voor een goede beauty behandeling in het centrum van Den Haag. Een behandeling waarin uw huid eens goed verzorgd wordt. Oneffenheden worden verwijderd, uw huid krijgt een verjonging en u krijgt advies over hoe u ook zelf uw huid kunnen verzorgen. We willen u graag helpen om uw huid in een zo goed mogelijke conditie te houden.

Prijzen schoonheidsbehandeling

60 min gezichtsbehandeling

62,50
euro

maak afspraak

90 min gezichtsbehandeling

89,50
euro

maak afspraak

120 min wellnessbehandeling

120,00
euro

maak afspraak

Aan de slag met een beautybehandeling in Den Haag

Bij James Massage bent u aan het juiste adres voor een goede beauty behandeling in Den Haag. Een gezichtsverzorging moet een momentje zijn dat u even helemaal tot rust kunt komen. Waarbij uw gezicht goed wordt behandeld, maar waar u ook even mag ontspannen. Even nergens aan denken, terwijl u weet dat uw huid in goede handen is. Via onze website kunt u heel eenvoudig een afspraak met ons maken. Hier leest u ook meer informatie over wat u precies bij ons kunt verwachten van een goede beauty behandeling in het centrum van Den Haag.