James Massage Therapie

Schoonheidssalon Den Haag

De schoonheidssalon voor Den Haag

U kent James Massage natuurlijk al van de heerlijke, weldadige massages die u daar kunt krijgen. Maar daarnaast hebben we bij u ook een schoonheidssalon voor Den Haag. Hier kunt u terecht voor alle mogelijke behandelingen op het gebied van beauty. U kunt hierbij kiezen uit een gezichtsbehandeling van 60 of 90 minuten, of een speciale wellnessbehandeling die 120 minuten duurt. Onze schoonheidssalon voor Den Haag Centrum heeft gediplomeerde mensen in dienst die graag de tijd nemen om u te helpen met een perfecte schoonheidsbehandeling.

Schoonheidssalons in Den Haag

Bij James Massage bent u aan het juiste adres voor een schoonheidsbehandeling die een weldaad is voor uw gezicht en lichaam. Zeker als u dit in combinatie doet met een massage behandeling van een van onze masseurs zult u merken dat u hier veel profijt bij heeft. U kunt altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie op onze website om meer te lezen over wat wij u bij onze schoonheidssalon in Den Haag allemaal te bieden hebben. U kunt dan ook meteen een afspraak maken voor een behandeling. U vindt namelijk op onze website een handig formulier waarmee u deze afspraak in een handomdraai maakt.

Prijzen schoonheidsbehandeling

60 min gezichtsbehandeling

62,50
euro

maak afspraak

90 min gezichtsbehandeling

89,50
euro

maak afspraak

120 min wellnessbehandeling

120,00
euro

maak afspraak

Meer weten over onze schoonheidssalon voor Den Haag centrum?

Als u een schoonheidsbehandeling wilt laten uitvoeren, dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij James Massage. We vinden het belangrijk dat onze klanten even helemaal tot rust komen en zich weer perfect voelen als ze bij ons de deur uitlopen. We hebben een team voor u klaarstaan waar mensen in werken die alles weten van het geven van een behandeling die effect heeft. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, ook over de vele verschillende soorten massage die wij u aan kunnen bieden. Bij James Massage werken we graag samen met u aan uw welzijn, op meerdere verschillende manieren.