James Massage Therapie

Masseur Ypenburg

Massages voor Ypenburg

Bent u op zoek naar een professionele masseur in Ypenburg? Heeft u bijvoorbeeld een blessure opgelopen waar u door massages aan wilt laten werken? Of heeft u al langer klachten waar met een massage in Ypenburg iets aan gedaan kan worden? Dan zit u goed bij James Massage. Onze massagesalon is gevestigd in Den Haag, bij u om de hoek. We geven massages voor Ypenburg en omstreken. Denk hierbij aan onder andere bindweefselmassages en sportmassages, maar ook voor een heerlijke ontspannende massage kunt u altijd even bij ons langskomen.

Een masseur voor Ypenburg bezoeken

Als u gemasseerd wilt worden, dan raden wij u aan om hiervoor een professionele masseur te bezoeken. Een specialist die weet wat er bij het geven van een goede massage allemaal komt kijken. Deze specialisten vindt u bij James Massage. Onze mensen hebben veel ervaring met het geven van allerhande soorten massages voor Ypenburg. Dit doen wij in een ontspannen setting, met veel persoonlijke aandacht. We willen dat u uzelf bij ons op uw gemak voelt en dat u optimaal kunt genieten van de massage. Daarnaast kunt u er met onze massages op rekenen dat eventuele klachten gaan verminderen.

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Zoekt u een masseur in Ypenburg?

De masseur voor Ypenburg werkt bij James Massage. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Bij James Massage krijgt u een massage voor Ypenburg, zoals een bindweefselmassage, een deep tissue massage of een shiatsu massage. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor personal coaching, medische fitness of een beauty behandeling. Wat u ook wenst! Wij willen een centrum zijn waar u terecht kunt om aan uw welzijn te werken. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.