James Massage Therapie

Beauty salon Den Haag

De beauty salon voor Den Haag

U bent op zoek naar een beauty salon in Den Haag? Een salon waar mensen werken die als geen ander weten hoe een goede schoonheidsbehandeling uitgevoerd moet worden? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij James Massage hebben we namelijk mensen in dienst die precies weten hoe een perfecte behandeling gegeven moet worden. Wat is er nu prettiger dan u eens te laten verwennen door iemand die precies weet hoe uw gezicht bijvoorbeeld het beste behandeld moet worden? U kunt hierbij bij ons kiezen voor meerdere verschillende soorten behandeling.

Op zoek naar een beautysalon in Den Haag?

Het is belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Het leven is vol met stressmomenten, iedereen heeft het druk en men neemt te weinig tijd om eens goed tot rust te komen. U bent dan bij James Massage aan het juiste adres. We staan klaar om u een perfecte, heerlijke massage te geven, maar we kunnen ook uw gezicht voor u verzorgen. U kunt hierbij kiezen uit een gezichtsbehandeling van 60 minuten of 90 minuten. Maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een speciale wellness behandeling van 120 minuten. Na afloop van deze behandeling zult u uzelf weer als herboren voelen!

Prijzen schoonheidsbehandeling

60 min gezichtsbehandeling

62,50
euro

maak afspraak

90 min gezichtsbehandeling

89,50
euro

maak afspraak

120 min wellnessbehandeling

120,00
euro

maak afspraak

Meer weten over onze beautysalon in Den Haag Centrum?

Kom eens een kijkje nemen in onze beauty salon in Den Haag als u een keer een echt goede behandeling wilt krijgen. Een behandeling waar u nog lang de positieve gevolgen van merkt. U kunt dat natuurlijk ook altijd combineren met een van onze massages. Zo werkt u niet alleen maar aan uw gezicht, maar ook aan uw lichaam en geest. We hebben als doel om ervoor te zorgen dat onze klanten met een weldadig gevoel bij ons de deur weer uitstappen. U kunt eenvoudig een afspraak maken met onze schoonheidsspecialisten als u hiervoor eens een kijkje komt nemen op onze website.