James Massage Therapie

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap heeft het lichaam veel te verduren. Hormoonsveranderingen,pijn in de nek en rug,bekkenklachten,vocht vasthouden en slaapproblemen komen veel voor. Daarom hebben wij een zwangerschapsmassage samengesteld die verlichting van de bestaande klachten kunnen verminderen.Geniet van de ontspannende uitwerking van deze speciaal op jouw aangepaste massage.

Zwangerschapsmassage in Den Haag

Het is bij een zwangerschapsmassage van groot belang dat deze helemaal is afgestemd op de wensen van u en uw ongeboren kind. We willen er per slot van rekening voor zorgen dat u zich er beter door gaat voelen. Onze professionele masseurs zijn zeer bedreven in het geven van zwangerschapsmassages in Den Haag. Ze kunnen meerdere verschillende technieken combineren om er zo voor te zorgen dat u zich prettig gaat voelen, zelfs als op dat moment de zwangerschap u zwaar valt. Het is nu eenmaal zo dat een zwangerschap een van de mooiste periodes van uw leven moet zijn. Met behulp van een van onze zwangerschapsmassages komt u weer helemaal goed in uw vel te zitten.

Prijzen Zwangerschapsmassage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Zwangerschapsmassages in Den Haag en meer

De masseurs die bij James Massage hun werk verrichten zijn gespecialiseerd in meerdere verschillende massagetechnieken. Het gaat hierbij om meer traditionele vormen van massage zoals sportmassage en ontspanningsmassage, maar ze beheersen ook minder standaard vormen van massage. U kunt hierbij onder andere denken aan holistische massage, de Lomi Lomi massage uit Hawaii, deep tissue massage en trigger point massage. Elk van onze masseurs is uitermate bedreven in deze technieken en doet er ook alles aan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij u precies die massage geven waar u zich weer beter van gaat voelen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u weer eens lekker wilt ontspannen. Samen met u stellen wij een programma samen voor uw zwangerschapsmassage in Den Haag.