James Massage Therapie

Hoofdmassage Den Haag

Een hoofdmassage in Den Haag

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van massages? Een specialist die u een hoofdmassage in Den Haag kan geven? Neem dan vandaag nog contact op met James Massage. We hebben mensen klaarstaan die u graag een massage geven waarmee de klachten aan uw hoofd minder worden. Naast hoofdmassages in Den Haag bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een groot aantal andere massages. Denk hierbij aan nekmassages, schoudermassages en bindweefselmassages. We hebben een uitgebreid menu aan goede massages voor u klaarstaan. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende massage, of een massage om klachten aan spieren en gewrichten te verhelpen, wij zorgen ervoor dat u deze krijgt.

Professionele hoofdmassages in Den Haag

U wilt uw hoofd laten masseren in Den Haag? Er zijn natuurlijk meerdere redenen waarom u dit zou willen. Wellicht heeft u veel last van hoofdpijn, of zijn de spieren in uw gezicht altijd gespannen. We gaan dan graag aan de slag om deze klachten te verlichten. We hebben een professionele massagesalon klaarstaan die voorzien is van alle middelen om u de beste hoofdmassage van Den Haag en omstreken te geven. Onze masseurs hebben veel ervaring. Ze zijn niet alleen technisch heel vaardig, maar zorgen er ook voor dat u uzelf op uw gemak voelt bij de massage.

De behandeling bedraagt 30 of 60 minuten minuten.

Prijzen Hoofdmassage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze hoofdmassages in Den Haag?

Indien u meer wilt weten over onze massages in Den Haag, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Onze professionals zorgen er graag voor dat uw klachten verminderen of zelfs helemaal weg gaan. Bij James Massage bent u daarbij ook aan het juiste adres voor een aantal extra diensten. Denk hierbij aan beauty of wellness behandelingen, personal coaching of medische fitness. We willen u helpen beter in uw vel te komen zitten en zetten ons hier altijd helemaal voor in. Elders op deze website vindt u meer informatie over wat u bij ons kunt verwachten.