James Massage Therapie

Schoudermassage Den Haag

Uw schouders laten masseren in Den Haag

Heeft u last van uw schouders? Heeft u hier pijn aan, of heeft u het gevoel dat ze op slot zitten? Dit kan allerhande klachten hebben. Wellicht heeft u de spieren in uw schouders verrekt, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat het een dieper liggend probleem is. Een goede schoudermassage in Den Haag is dan een goed idee. Hiervoor kunt u terecht bij James Massage. Wij hebben professionele masseurs klaarstaan die graag met schoudermassages in Den Haag aan de slag gaan. Bij ons mag u rekenen op een persoonlijke behandeling met de zorg die u verwacht van een professionele masseur.

De beste schoudermassage van Den Haag

Een schoudermassage in Den Haag is een goede manier om ervoor te zorgen dat u snel geen last meer heeft van de pijn of stijfheid in uw schouders. U kunt langskomen voor een enkele massage, maar ook een abonnement bij ons nemen om vaker langs te komen. Op deze manier houdt u uw schouders soepel en kunt u er zeker van zijn dat de klachten niet snel meer terugkomen. Naast schoudermassages in Den Haag bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een rugmassage, nekmassage of hoofdmassage. Maar dat is slechts een greep uit de vele diensten waarvoor u bij James Massage aan het juiste adres bent.

De behandeling bedraagt 30 of 60 minuten minuten.

Prijzen schoudermassage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

Wilt u uw schouders laten masseren in Den Haag?

We raden u aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u een afspraak wilt maken voor een schoudermassage in Den Haag. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten hoe de spieren in uw schouders het beste gemasseerd moeten worden. Als u bij ons weer de deur uitstapt zult u uzelf een stuk beter voelen. Naast allerhande massages hebben we ook andere behandelingen voor u klaarstaan. Deze varieren van beauty en wellness behandelingen, tot medische fitness en personal coaching. U vindt elders op deze website hier meer informatie over.