James Massage Therapie

Schoonheidsbehandeling Den Haag

Een schoonheidsbehandeling in Den Haag

Wellicht kent u James Massage al als massagesalon. We hebben vele mensen klaarstaan die u graag een perfecte massage geven. Specialisten op hun gebied, die als geen ander weten wat er bij een echt goede massage allemaal om de hoek komt kijken. Maar u kunt bij ons ook altijd een keer langskomen om een keer een schoonheidsbehandeling in Den Haag te ondergaan. Onze specialistes op dit gebied staan klaar om uw gezicht eens goed onder handen te nemen. We gebruiken hier altijd de beste producten voor, aangezien we graag willen dat onze klanten zo goed mogelijk worden verzorgd.

Zoekt u een schoonheidsbehandeling in Den Haag Centrum?

Bij James Massage werken we graag hard aan uw welzijn. Dit doen we door middel van onze massages, maar ook als u bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling wilt krijgen. Als wij bijvoorbeeld aan de slag gaan met een gezichtsbehandeling, dan zorgen wij ervoor dat uw huid weer een stuk jonger aanvoelt. We brengen deze in een zo goed mogelijke conditie en willen u er ook bij helpen om deze in de best mogelijke conditie te houden. Een schoonheidsbehandeling in Den Haag Centrum bij James Massage is niet alleen maar heel goed voor uw huid, het is daarbij ook nog eens heel ontspannend!

Prijzen schoonheidsbehandeling

60 min gezichtsbehandeling

62,50
euro

maak afspraak

90 min gezichtsbehandeling

89,50
euro

maak afspraak

120 min wellnessbehandeling

120,00
euro

maak afspraak

Een schoonheidsbehandeling in Den Haag boeken

Via onze website is het heel eenvoudig om een schoonheidsbehandeling in Den Haag te boeken bij ons. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier te bekijken wat er bij ons allemaal mogelijk is. We staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat uw huid weer helemaal als nieuw aanvoelt na afloop. Natuurlijk bent u bij James Massage ook nog steeds aan het juiste adres als u een keer een zalige massage wilt ontvangen. Hiervoor heeft u bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende massages.