James Massage Therapie

Pedicure salon Den Haag

Loop eens binnen bij de pedicure salon voor Den Haag

Merkt u dat u last heeft van uw voeten en zou u deze graag eens willen laten verzorgen? Dan is het goed om hiervoor bij een pedicure langs te gaan. Deze weet namelijk als geen ander hoe de verzorging van uw voeten het beste uitgevoerd kan worden. Zoekt u nu een pedicure salon in Den Haag? Dan raden wij u aan om eens binnen te lopen bij James Massage. Wij verzorgen namelijk niet alleen maar een perfecte massage voor uw lichaam, wij staan ook klaar om u te helpen met een goede verzorging van uw voeten. Dat zorgt niet alleen voor een prettig gevoel, we zorgen er ook voor dat ze er dan weer een stuk beter uit komen te zien.

De pedicuresalon voor Den Haag

Het is altijd mogelijk dat u last heeft van uw voeten. Misschien moet u veel lopen, moet u veel staan voor uw werk of is er op een andere manier iets mis mee. Het is dan goed om hier niet zomaar mee door te laten lopen. Beter is het om dan bij James Massage langs te komen voor de beste pedicure behandeling. Als pedicure salon voor Den Haag Centrum staan we altijd klaar om u te helpen. Met een goede pedicure behandeling kunt u er op rekenen dat u uzelf straks weer een stuk beter voelt als u staat of loopt. Daarnaast is er ook de bonus van voeten die er mooi verzorgd uitzien.

Quick Pedicure 30 minuten
lakken

29,50
euro

maak afspraak

Pedicure met lakken (striplac) 45 minuten

38,50
euro

maak afspraak

Pedicure met lakken (gellak) 45 minuten

412,50
euro

maak afspraak

Spa Pedicure 60 minuten

58,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze pedicuresalon in Den Haag?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen met de verzorging. Bij onze pedicure salon in Den Haag werken mensen die veel ervaring hebben op dit gebied en die u ook zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarnaast bent u bij James Massage ook altijd aan het juiste adres voor een heerlijke massage. Zo worden uw lijf en leden eens perfect verzorgd door mensen die hier graag mee aan de slag gaan.