James Massage Therapie

Holistische ontspanningsmassage

Holistische ontspannings massage

De massage is gebaseerd op een streven naar balans gezien vanuit een holistische visie. Deze wordt ondersteund met uitstekende technische vaardigheden, alsmede gedegen kennis van fysiologie en anatomie. Met een holistische visie wordt bedoeld: De mens als een geheel, waarbij de massage zowel geest als lichaam tot een totale ontspanning doet komen, zodat een gezonde evenwichtige basis bereikt kan worden.

De behandeling verhoogt het immuunsysteem en heeft tevens een positief effect op het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Het is een interactieve massage waardoor intuïtie, creativiteit en een nauwe betrokkenheid van essentieel belang zijn.
De massage kenmerkt zich met sierlijke vloeiende bewegingen, uiterst beheerst gedoseerde effleurages(strijkingen), petrissages(knedingen), bindweefselmassage, mobilisaties en acupressuur.

Deze behandeling bestaat dus uit diverse disciplines die deze praktijk tot zijn beschikking heeft.
Uiteraard zal ik met uw wensen en visie rekening houden.

Holistische massage in Den Haag

Bij het geven van een holistische massage komen heel wat kennis en vaardigheid kijken. Het is belangrijk dat de masseur precies weet wat deze doet. Bij het verkeerd geven van een massage kan het weldadige gevoel uitblijven en ook de ontspannende werking die toch bij een massage hoort niet optreden. Er is dan ook heel wat training en studie aan vooraf gegaan voordat onze massage therapeuten aan de slag konden gaan met het geven van hun therapie. Elk van onze therapeuten houdt zich op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op hun gebied.

Prijzen Holistische ontspannings massage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Ook holistische massagetherapie in Den Haag krijgen?

Bij James Massage bent u aan het juiste adres voor holistische massage in Den Haag. Onze therapeuten staan voor u klaar om u geheel naar wens te masseren. Wilt u een sessie van een half uur, een uur of anderhalf uur? U heeft bij ons ook de mogelijkheid om verschillende technieken te combineren. Er zijn meerdere vormen van massage die perfect samenwerken om u een nog beter gevoel te geven. Neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met u stellen we de beste holistische massagetherapie in Den Haag samen!