James Massage Therapie

Deep Tissue massage

Deep Tissue massage

Wie van een massage houdt met een stevige diepe druk, is deze behandeling uitermate geschikt.
Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg.

De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen. Na twee dagen voel je je echter een stuk beter.

Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen.

Deep tissue massage in Den Haag

Voor de beste deep tissue massages in Den Haag raden we u aan eens binnen te lopen bij James Massage. Bij ons werken masseurs die alle mogelijke massagetechnieken tot in de puntjes beheersen. Ze zijn gepassioneerd in wat ze doen en zorgen ervoor dat ze constant op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de massages die ze geven. Samen met u bespreken ze wat voor massage u wilt hebben en is het mogelijk om diverse technieken met elkaar te combineren.

Prijzen Deep Tissue massage

30 min

39,50
euro

maak afspraak

60 min

62,50
euro

maak afspraak

90 min

89,50
euro

maak afspraak

Ook een deep tissue massage in Den Haag?

Onze deep tissue massages in Den Haag zullen u in het begin misschien een beetje verrassen als u eraan gewend bent dat massages u juist een ontspannen gevoel geven. Dat weldadige gevoel krijgt u bij een deep tissue massage uiteindelijk ook, het zal zelfs een diepere indruk maken dan u waarschijnlijk van andere massages gewend bent. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u op het gebied van deep tissue massages te bieden hebben!