James Massage Therapie

Manicure salon Den Haag

De manicure salon voor Den Haag

Bent u op zoek naar een manicure salon in Den Haag waar u mag rekenen op een verzorging van de hoogste kwaliteit? Wilt u graag dat uw nagels en handen eens goed onder handen worden genomen? Niet alleen maar om ze er dan weer beter uit te laten zien, maar ook om uw handen prettiger aan te laten voelen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij James Massage. We hebben namelijk niet alleen maar masseurs voor u klaarstaan die als geen ander weten hoe zij een massage moeten geven, ook op het gebied van manicure behandelingen hebben wij experts voor u klaarstaan.

Op zoek naar een manicuresalon in Den Haag?

Voor een goede manicurebehandeling hoeft u niet meer verder te zoeken. We staan bij James Massage namelijk klaar om u deze te geven. Heeft u handen die veel te verduren hebben gekregen door het weer, door uw werk of door andere omstandigheden? Het is dan mogelijk dat uw handen gaan uitdrogen en dat de huid ouder wordt. Uw nagels en nagelriemen worden dan ook minder mooi. Als u voor een manicure behandeling gaat, dan krijgt u sterke, gezonde nagels en zachte, goed verzorgde handen.

Prijzen LAC SENSATION by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Prijzen STRIPLAC by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Prijzen NAGELLAK by Alessandro

Nagels
lakken

24,50
euro

maak afspraak

Nagels lakken en quick manicure

31,50
euro

maak afspraak

Meer weten over onze manicuresalon in Den Haag Centrum?

Indien u meer wilt weten over wat u bij ons kunt verwachten, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje op onze website te nemen. U vindt hier informatie over onze diensten, maar kunt ook meteen een afspraak bij ons maken om langs te komen voor een goede manicurebehandeling. Bij onze manicure salon voor Den Haag Centrum vindt u ervaren manicures, die graag met uw handen en nagels aan de slag gaan. Uw handen voelen dan straks weer helemaal als nieuw aan.