James Massage Therapie

Shiatsu tafelmassage

Shiatsu tafelmassage

Deze drukpuntmassage/acupressuur is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Shiatsu is een Japanse variant betreffende deze geneeswijze.

Acupressuur wordt, evenals acupunctuur, al duizenden jaren gebruikt om ziektes en aandoeningen te behandelen. Volgens deze leer bevat het menselijk lichaam een constante stroom van ‘Chi’, onze levensenergie.
Deze levenskracht stroomt langs bepaalde wegen, ook wel meridianen genoemd, en beheersen het functioneren van alle in- en uitwendige organen.
Door de diverse acupunten op de meridianen te manipuleren kan de energiestroom gestimuleerd of gedempt worden. Het helpt daarbij het lichaam weer te genezen door de energiestroom te herstellen waar nodig, zodoende de (energie)balans te optimaliseren.

De behandeling betreft tevens rekken en strekken, gewrichtsmobilisaties en (meridiaan)massage.
Deze worden op een behandeltafel uitgevoerd.

Shiatsu heeft een positieve invloed op:
Spier en gewrichtsklachten, RSI, algehele Vermoeidheid, Emotionele stress, orgaanklachten en hoofdpijn

Prijzen Shiatsu tafelmassage

30 min

32,50
euro

maak afspraak

60 min

55,00
euro

maak afspraak

90 min

82,50
euro

maak afspraak

Lees meer

Shiatsu massage in Den Haag Op zoek naar een goede Shiatsu massage in Den Haag? Bij James Massage werkt een enthousiast team aan masseurs die precies weten hoe ze een perfecte shiatsu behandeling in Den Haag moeten geven. Zij kennen alle technieken die bij een Shiatsu massage komen kijken, maar zijn daarnaast ook sociaal en klantvriendelijk. Zo wordt een massage behandeling bij James Massage op alle vlakken een ontspannen momentje van de dag. U kunt daarbij kiezen tussen behandelingen van een half uur, een uur en anderhalf uur. Geven wij een Shiatsu in Den Haag, dan kunnen wij u garanderen dat u hier een weldadig gevoel aan overhoudt. Met behulp van deze vorm van massage zult u de levenskracht weer door uw aderen voelen stromen.

Wilt u een Shiatsu behandeling in Den Haag? Kom dan eens langs bij James Massage in Den Haag. Bij onze massagepraktijk heeft u altijd de mogelijkheid om verschillende behandelingen met elkaar te combineren en zo tot de ideale massage te komen waar u pas echt van gaat ontspannen. Dat heerlijke, weldadige na afloop, dat voor veel mensen het hoogtepunt is van een massagebehandeling, zult u ook zeker ervaren als u bij ons na afloop weer de deur uitloopt. We nodigen u van harte uit om eens contact met ons op te nemen en samen met ons de mogelijkheden te bespreken. We kunnen dan gelijk een afspraak voor u inplannen.