James Massage Therapie

Shirley

J A M E S: Onze bedrijfstak Massage en Massagetherapie valt onder de vleugels van Shirley. Dit geldt tevens voor onze Beauty & Wellness Branch. Massage- en beautybehandelingen worden tevens als arrangement aangeboden.

over S H I R L E Y

Ik ben Shirley, 44 jaar sportief en sociaal. Mijn hobby’s zijn yoga en reizen.
Door mijn achtergrond als verpleegkundige weet ik als geen ander dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Mijn therapeutische werkvormen zijn:

Deep Tissue massage
Triggerpoint massage
Bindweefsel massage
Drukpuntmassage
Holistische massage
Zwangerschapsmassage

Ik heb mij eveneens gespecialiseerd in de klassieke ontspanningsmassage en Hoofd ,nek Schouder massage.
Door onze heerlijke warme massageolie, comfortabele massagetafels en gevarieerde massagetechnieken, komt het lijf en geest helemaal tot rust.
Deze massages kunnen tevens worden gecombineerd met behandelingen van onze therapeut James. Hij is gespecialiseerd in klachten betreffende het bewegingsapparaat.
Klinisch is bewezen dat mobilisaties/correcties van de wervelkolom/gewrichten veel doeltreffender worden behandeld indien deze worden gecombineerd met massagetherapie.
De behandelvormen versterken elkaars werking.

Massagetherapie is tevens een goede ondersteuning bij onze personal training en (medische)fitness. Onze gediplomeerde sportcoaches werken nauw samen met de massagetherapeuten voor een optimale behandeling.

Onze praktijk verschaft diverse complementaire disciplines onder een dak, om een goede gezondheid te verkrijgen.

Onze bedrijfsruimte is voorzien van uitstekende faciliteiten om U een fijne en professionele behandeling te kunnen geven.

Ik hoop u snel te verwelkomen in onze praktijk.